پیشنهاد میکنم امتحان کنید


موضوعات مرتبط: کیک ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 22 مهر 1392 | 9:44 | نویسنده : سارا |


موضوعات مرتبط: کیک ، ،

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 28 مرداد 1398 | 10:32 | نویسنده : سارا |

سلام کیکو گفتم اینم از یه سس عالی برای شما دوستان

مواد لازم :

شکالات تخته ای .........100گرم

خامه صبحانه ............یک پاکت کوچیک از این صورتیا

طرز تهیه :

خامه رو رو حرارت میزاریم تا کمی داغ بشه بعد شکلات رو بهش اضافه میکنیم تا اب بشه و ابن دو لاهم مخلوط بشن

به همین راحتی

نکتش هم اینه که بهتره داغ داغ رو کیک روکش بشه

اگه دیدین خیلی صاف نمیشه رو کیک چاله چوله داره میتونین با فاصله سشوار بگیرین تا یکدست بشه

 میتونین قبل کار کره رو اب کنین بعد خامه بعدهم شکلات

این کرم سفت نمیشه مثل شکلات خالی پس مناسبه برا تولد و اینا ظاهر قشنگی هم داره البته من ساده ریختم روش شما میتونین کامل پوشش بدین در روزهای اتی نمونه های دیگه تزیین کیک رو براتون میزارم

 


موضوعات مرتبط: کیک ، ،

تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1392 | 18:24 | نویسنده : سارا |

 c

  


موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسب‌ها: کیک اسفنجی ,

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 28 خرداد 1398 | 17:49 | نویسنده : سارا |

 

مواد لازم :

خامه صبحانه پگاه ............ابسته (بسته صورتی پرچرب یا نیم چرب)

شکر ............................50گرم

طرز تهیه :

1:اب اضافی خامه رو میریزیم دور بعد خامه رو با شکر مخلوط میکنیم میزاریم تو فریزر به مدت 20دقیقه و تواین مدت 4بار با چنگال تو فریزر هم میزنیم طوری که خامه تگرگی بشه (از هر 5دقیقه)

2:بعداز گذشت این زمان خامه رو با همزن برقی مینیم تا فرم بگیره طوری که جای پره های هم زن پاک نشه و وقتی ظرفو برمیگردونیم خامه نریزه

اگه خواستین میتونین وانیل هم اضافه کنین(مرحله 1)


موضوعات مرتبط: کیک ، ،
برچسب‌ها: فرم گرفتن خامه ,

تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1392 | 10:35 | نویسنده : سارا |
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By VatanSkin :.